Palvelut koirille, kissoille ja jyrsijöille


Hoitovaraukset sekä tarkat tuonti- ja hakuajat pyydämme sopimaan viimeistään vuorokausi ennen hoitojakson alkamista p. 050 542 0403. 

Jos narttukoiralle on tulossa kiima hoitoajaksi, mainitse siitä jo varausta tehdessäsi, jolloin tarkistamme onko sitä mahdollista ottaa hoitoon kyseisenä ajankohtana, huom. erityismaksu. Myös toipilaista ja mahdollisista lääkityksestä ym. erityishoidosta tulee mainita varausta tehdessä, mahdollinen erityismaksu tapauksesta riippuen.

Yskivää tai muuta tarttuvaa tautia sairastavaa eläintä ei saa tuoda hoitoon, ei myöskään eläintä, jolla on ulkoloisia. Turvaamme näin jo aiemmin tulleiden hoidokkien terveyden.   

Noudata ennalta sovittuja tuonti- ja hakuaikoja, tai sovi uusi aika. Asiakaspalvelun lisäksi henkilökunnalla on eläintenhoito-, puhtaanapito- ym. tehtäviä, välillä saatamme olla pitemmällä lenkillä tai asioimassa kauppaliikkeissä tai eläinlääkärillä. 

Varauksen perumisesta tuontipäivänä tai perumatta jätetystä varauksesta perimme 50 % varatun hoitojakson hinnasta.

Lue tämä ohje ennen hoitovarausta ja lemmikin tuomista.
Lue myös hoitosopimuksen ehdot.
 

Koirille

Hoitovuorokausi sisältää: oman tilan pehmusteineen, ruokinnan hoitolan ruualla 1,00/krt/koira (viljaton Jahti&Vahti kana-riisi), tai asiakkaan tuomalla ruualla ja ruuan seassa annettavat lääkkeet/ravintolisät (asiakkaan omat), raikkaan juomaveden, ulkoilua kahdestaan (tai saman perheen useampi koira yhdessä) hoitajan kanssa taluttimessa neljä kertaa päivässä tai oleskelun osan päivää ulkotarhassa, päivälevon n. 4 tuntia, yölevon n. 9 tuntia, perussiisteyden, huolenpidon ja hyvinvoinnin tarkkailun sekä helliä hetkiä hoitajan kanssa pitkin päivää.   

Kiimassa olevia narttuja otamme hoitoon jos hoitolan tilanne sen sallii, mutta esim. sesonkiaikoina se ei ole mahdollista. Asiasta neuvoteltava jo varausta tehdessä. Huom! erityismaksu!

Raakaruuat asiakas pakkaa kerta-annoksiksi.
Erityisruokavaliota noudattaville ja herkkävatsaisille koirille asiakas tuo omat ruuat. Oma ruoka ei vaikuta hintaan.

Koirilla on oltava voimassa yhdistelmärokote (penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja parvo) ja rabiesrokote sekä kennelyskärokote.

Muut palvelut / lisämaksu

  • Kynsien leikkaaminen käsiteltävissä oleville koirille
  • Erityishoitoa vaativien lemmikkien lisämaksusta neuvotellaan tapauskohtaisesti, esim. kiimassa olevat nartut tai toipilaat/lääkittävät eläimet.

 

Kissoille

Hoitovuorokausi sisältää: oman ikkunallisen tilan pehmeine alustoineen, ruokkimisen asiakkaan tuomalla ruualla tai hoitolan kuiva- ja tuoreruuan hintaan 1,00/krt/kissa, kissan WC:n ja laadukkaan hiekan, paitsi enintään 2 vuorokautta viipyviltä kissoilta veloitamme hiekasta 15,00, raikkaan juomaveden, päivittäisen huolenpidon ja hyvinvoinnin tarkkailun ja leikkihetket hoitajan kanssa sekä perussiisteyden.  Erityisruokavaliota noudattaville kissoille asiakas tuo omat ruuat. Erityispalveluista lisäveloitus.

Kissoilla oltava voimassa oleva kissaflunssa- ja kissaruttorokote. Ulkona liikkuvilla kissoilla lisäksi rabiesrokote.

Uroskissojen oltava leikattuja.
 

 

Kaneille, marsuille ja muille jyrsijöille

Hoitovuorokausi sisältää: paikan häkille, ruokkimisen asiakkaan tuomalla ruualla, raikkaan juomaveden, päivittäisen huolenpidon ja hyvinvoinnin tarkkailun, häkin puhtaanapidon ja alustojen vaihdon tarvittaessa. 

HUOM! Asiakas tuo oman häkin, juomapullon, ruuat ja heinät, alustat (purut tms.) ja muut tarvikkeet.