Palvelut koirille, kissoille ja pikkujyrsijöille

Aukioloajat ma-su klo 7.30-11.00 ja 16.00-19.00, jolloin vastaamme puhelimeen sekä otamme vastaan ja luovutamme lemmikkejä.

Hoitovaraukset ja tarkat tuonti- ja hakuajat pyydämme sopimaan etukäteen puhelimitse 050 542 0403. 

Tuontipäivänä perutusta ja perumatta jätetystä varauksesta perimme täyden maksun.

Jos narttukoiralle on tulossa kiima hoitoajaksi, mainitse siitä jo varausta tehdessäsi, jolloin tarkistamme onko sitä mahdollista ottaa hoitoon kyseisenä ajankohtana, huom. erityismaksu. Myös toipilaista ja mahdollisista lääkkeistä tulee mainita varausta tehdessä, mahdollinen erityismaksu.

Tarttuvaa tautia sairastavaa eläintä ei saa tuoda hoitolaan! Ei myöskään eläintä jolla on ulkoloisia!

Varaa tutustumisaika puhelimitse. Esittelemme sinulle tilat ja kerromme yksityiskohtaisemmin toiminnastamme, samalla voimme keskustella lemmikkisi hoitotarpeista ja toivomuksistasi.

Pidä kiinni sovituista ajoista tai sovi uusi aika. Asiakaspalvelun lisäksi meillä on koko ajan eläintenhoito-, puhtaanapito- ym. tehtäviä. välillä saatamme olla pitemmällä lenkillä tai asioimassa kauppaliikkeissä tai eläinlääkärillä. 

Hoitolassamme  ei ole irtoeläintoimintaa.

Lue tämä ennen lemmikin tuomista.
 

Koirille

Hoitovuorokausi sisältää: oman hoitotilan pehmusteineen, ruokinnan hoitolan ruualla (viljaton Jahti&Vahti kana-riisi tai J&V energia), tai asiakkaan tuomalla ruualla ja ruuan seassa annettavat lääkkeet/ravintolisät (asiakkaan omat), raikkaan juomaveden, ulkoilua hoitajan kanssa taluttimessa neljä kertaa päivässä tai oleskelun osan päivää ulkotarhassa, päivälevon n. 4 tuntia, perussiisteyden, huolenpidon ja hyvinvoinnin tarkkailun, helliä hetkiä hoitajan kanssa pitkin päivää.   

Kiimassa olevia narttuja otamme hoitoon jos hoitolan tilanne sen sallii, mutta esim. sesonkiaikoina se ei ole mahdollista. Asiasta neuvoteltava jo varausta tehdessä. Huom! erityismaksu!

Erityisruokavaliota noudattaville ja herkkävatsaisille koirille asiakas tuo omat ruuat.

Koirilla on oltava voimassa yhdistelmärokote (penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja parvo) ja rabiesrokote, suosittelemme myös kennelyskärokotteen voimassaoloa.

Muut palvelut / lisämaksu

  • Kotikoirien trimmaus etukäteen sovittuina aikoina (ei viikonloppuisin eikä lomakausina)
  • Kynsien leikkaaminen käsiteltävissä oleville koirille
  • Erityishoitoa vaativien lemmikkien lisämaksusta neuvotellaan tapauskohtaisesti, esim. kiimassa olevat nartut tai toipilaat.

 

Kissoille

Hoitovuorokausi sisältää: oman ikkunallisen tilan pehmeine alustoineen, päivittäistavarakaupasta saatavan kuiva- ja tuoreruuan, kissan WC:n ja laadukkaan hiekan, raikkaan juomaveden, päivittäisen huolenpidon ja hyvinvoinnin tarkkailun ja leikkihetket hoitajan kanssa sekä perussiisteyden. Tarttuvaa tautia sairastavaa kissaa ei saa tuoda hoitoon!

Kissoilla oltava vähintään voimassaoleva kissaruttorokote. Ulkona liikkuvilla kissoilla lisäksi rabiesrokote.

Uroskissojen oltava leikattuja. 

Erityisruokavaliota noudattaville kissoille asiakas tuo omat ruuat. 

 

Kaneille, marsuille ja muille jyrsijöille

Hoitovuorokausi sisältää: paikan häkille, ruokkimisen asiakkaan tuomalla ruualla, raikkaan juomaveden, päivittäisen huolenpidon ja hyvinvoinnin tarkkailun, häkin puhtaanapidon ja alustojen vaihdon tarvittaessa. 

HUOM! Asiakas tuo oman häkin, juomapullon, ruuat ja heinät, alustat (purut tms.) ja muut tarvikkeet.

Tarttuvaa tautia sairastavaa jyrsijää ei saa tuoda hoitoon!