Yritysesittely

Lemmikkihoitola Moppe ja Miiru Oy on 4.4.2011 perustettu perheyritys. Tarjoamme luotettavaa ja lempeätä täysihoitoa koirille ja kissoille. Otamme hoitoon myös pikkujyrsijöitä.

Haluamme antaa lemmikillesi heti ensimmäisestä kerrasta alkaen mahdollisimman mukavan hoitolakokemuksen. Eläinten sijoittelulla eri osastoille pyrimme pitämään kaikki hoidokit mahdollisimman rauhallisina. Rauhallinen eläin ei esim. altistu tulehduksille eikä sen tarvitse jännittää muita eläimiä.

Toimitilamme suunniteltiin ja rakennettiin lemmikkieläinten hoitolatoimintaa varten. Tilojen suunnittelun lähtökohtana oli viihtyminen ja turvallisuus. Myös kestävä kehitys huomioitiin jo suunnitteluvaiheessa. Hoitolarakennus valmistui 30.4.2012.

Hoitolan toiminnasta vastaa eläinhoitolanpitäjäksi kouluttautunut yrittäjä.

Suomen Poliisikoiralaitos on hyväksynyt lemmikkihoitolamme virkakoirien hoitopaikaksi.  

Hoitolamme sijaitsee noin 9 km/15 minuutin ajomatkan päässä Joensuun keskustasta rauhallisella maaseutualueella. Upeat ulkoilumaastot alkavat heti ulko-ovelta, ulkoilemme koirien kanssa 4 kertaa päivässä kuusimetsässä, hiekkatiellä tai tontillamme polkuja pitkin.

Rakentamisen vaiheita, kuvia hoidokeistamme ja omista lemmikeistämme sekä ulkoilureiteistä voit selata kuvagalleriassamme

Hoitolan päivittäisiä kuulumisia voit seurata facebookista, klikkaa f-merkistä tämän sivun alalaidasta.