Lue tämä ennen lemmikin hoitoon tuomista

Näiden ohjeiden tarkoitus on helpottaa asiakkaiden ja henkilökunnan yhteistyötä ja ennen kaikkea luoda turvallinen ja kotoisa hoitopaikka lemmikeille.
Henkilökunnan tavoitat parhaiten puhelimitse ma-la klo 8-11 ja 16-19, su 9-10 ja 16-19.
Noudatathan ennalta sovittuja tuonti- ja hakuaikoja, tai varaa uusi aika. Asiakaspalvelun lisäksi henkilökunnalla on eläintenhoito- ja siivoustehtäviä, ja välillä olemme asioimassa kauppaliikkeissä tai eläinlääkärillä tai käymme pitemmillä ulkoilulenkeillä
- toisin sanoen emme aina ole paikalla.
Sesonkiaikoja: juhlapyhät ja koulujen loma-ajat, Ilosaari Rock, kysy lisää. Tee varaus hyvissä ajoin.
- Hoitoon ei saa tuoda yskivää- tai muuta tarttuvaa tautia sairastavaa eläintä, eikä eläintä, jolla on ulkoloisia. Varaus tulee tällöin perua.
- Jos koira on aiemmin näykkinyt/purrut ihmistä, siitä tulee kertoa hoitovarausta tehdessä, että tiedämme huomioida sen hoitotoimenpiteissä.
- Huolehdi lemmikin rokotukset viimeistään 3 viikoa ennen hoidon alkua ajan tasalle. Edellytämme myös kennelyskä/kissaflunssarokotteen voimassaoloa (1 v). Rokotuksista tarkemmin kohdassa hoitosopimuksen ehdot.
Huolehdi myös lemmikin säännöllisestä madotuksesta.
Uroskissojen tulee olla leikattuja.
- Mikäli nartukoiralla on kiima hoitojakson aikana, siitä on mainittava varausta tehdessä, että voimme tarkistaa onko sitä kyseisenä ajankohtana mahdollista ottaa hoitoon -> lisämaksu.
- Veloitamme lisäpalveluista varsinaisen vuorokausimaksun lisäksi. Lisäpalveluita ovat esimerkiksi raakaruokien sekoitus, eläimen aikaa vievä lääkitys, erityisiä hoitotoimenpiteitä vaativa tai leikkauksesta toipuva lemmikki, haavojen hoito, tassusiteiden vaihto, juoksuinen narttukoira, ellei terve aikuinen koira ole sisäsiisti jne.
- Mitä hoitoon mukaan? Ota eläinlääkärin antama alkuperäinen rokotustodistus/lemmikkipassi, ilman sitä emme ota eläintä vastaan.
KOIRALLE: ehjä panta ja talutin, mahdolliset eläimen omat lääkkee t+ kirjallinen ohje, oma tuttu ruoka ja makupalat, raakaruuat pakattuna kerta-annoksiin, viltti tai muu makuualusta sekä leluja. Ruoka- ja vesikupit on hoitolassa. Tarkista hyvissä ajoin, että kaulapanta on ehjä eikä se saa luiskahtaa pään yli.
HUOM! vaahtomuovia/superlonia sisältäviä alustoja emme käytä turvallisuussyistä. - Tarvittaessa turvallisuussyistä ulkoilutamme koirat hoitolan pannoilla ja taluttimilla.
KISSALLE: mahdolliset lääkkeet + kirjallinen ohje, oma tuttu ruoka, makupaloja, leluja ja oma alusta. Ruoka- ja vesikupit hoitolasta. Kissoja emme ulkoiluta.
JYRSIJÄLLE: kanin rokotustodistus, häkki, omat ruuat, alustat (purut/matto), vesipullo.
- Älä syötä lemmikillesi hoitoon tuloa edeltävinä päivinä mitään sellaista, mitä se ei yleensä syö, ettei sen tarvitse kärsiä täällä vatsavaivoista ja ripulista.
- Kun saavut sovittuna aikana hoitolan alueelle (yksityisalue), jätä lemmikki autoon sisään, tule rokotustodistuksen ja lemmikin tavaroiden kanssa harmaan rakennuksen päätyovesta toimistoon. Teemme kirjallisen hoitosopimuksen ja sovimme lemmikin noutoajan. Mikäli lemmikin noutaa joku toinen henkilö, hänen nimensä ja puhelinnumeronsa merkitään hoitosopimukseen. Tällöin noutaja todistaa henkilöllisyytensä lemmikkiä hakiessaan.
- Et saa ulkoiluttaa itse koiraasi täällä hoitolan alueella turvallisuussyistä. Kaikki hoitolassa olevat koirat eivät ole vieraille ystävällisiä.
Lähdemme koirasi kanssa kävelylle heti kun sinä olet poistunut näköpiiristä, näin se saa muuta ajateltavaa ja eronhetki on sille helpompi.
- Koira on pidettävä ehdottomasti kytkettynä hoitolan alueella koko ajan.
- Älä milloinkaan -älä edes vahingossa päästä lemmikkiäsi vapaaksi hoitolan alueela turvallisuussyistä. Näin ennakoimme konflikti- ja puremistapaukset.
- Molemmin puolinen rehellisyys ja avoimmuus takaa lemmikillesi parhaan hoitokokemuksen, se on myös meidän tavoitteemme.
- Lemmikkiä noutaessasi saat suullisen raportin hoitojakson kuulumisista.