Yritysesittely

Lemmikkihoitola Moppe ja Miiru Oy on 4.4.2011 perustettu perheyritys.

Tarjoamme luotettavaa ja lempeää täysihoitoa koirille ja kissoille.
Otamme hoitoon myös pieniä lemmikkejä, kuten kaneja, marsuja.


Toimintamme perustuu ehdottomaan rehellisyyteen ja vastuullisuuteen lemmikkien ja niiden omistajien kanssa.

Kissat ja koirat ovat ihmisen parhaita ystäviä ja perheenjäseniä, tiedämme miten tärkeitä siteitä lemmikkien ja omistajien välille syntyy. Meillä jokaista lemmikkiä puhutellaan nimeltä ja kohdellaan hyvin, myös jokaisen hoidokin oma persoona huomioidaan yksilöllisten ominaisuuksien mukaan. 


Meille on tärkeätä rakentaa hyvä ja luottamuksellinen asiakassuhde, jotta sinä voit lähteä matkaan rauhallisin mielin.  Haluamme rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita, koska se on asiakkaiden ja lemmikkien etu - tuttuun paikkaan on turvallista tulla. Ammattilaisina kannamme vastuumme, siihen voit luottaa. Anitan tutkintotodistus omat lemmikkimme -galleriassa.

Teemme jokaisesta hoitokerrasta kirjallisen hoitosopimuksen. Sopimukseen merkitään mm. omistajan nimi ja yhteystiedot, mahdollinen varahenkilö, lemmikin terveys- ja rokotustiedot, ruokintaohjeet, allergiat, mahdollinen lääkitys, tuonti- ja hakuaika sekä kaikki muut oleelliset tiedot, joiden mukaan lemmikiä hoidetaan. Molemmat osapuolet allekirjoittavat hoitosopimuksen. Asiakkas saa oman kappaleensa hoitosopimuksesta sekä sopimusehdot.

Ulkoilutamme koiriat kytkettynä yksitellen tai saman perheen koirat yhdessä 4 kertaa päivässä joko kuusimetsässä, hiekkatiellä tai tontillamme polkuja pitkin. Ulkoilu lemmikin kanssa on kahdenkeskistä laatuaikaa, silloin meillä on tilaisuus tarkkailla rauhassa koiran aktiivisuutta ja liikkumista. Ulkoillessa rentoudutaan ja tutkitaan toisten koirien ja pupujen hajuja, kenties oravien juoksentelua kuusesta toiseen. Koirat voivat vaihtoehtoisesti olla ulkotarhassa osan päivää.


Tarvittaessa Joensuussa on hyvät eläinlääkäripalvelut ja kokeneita eläinlääkäreitä. Usein myös eläinlääkäripäivystys on Joensuussa.

Hoitolan päivittäisiä kuulumisia voit seurata facebookista, klikkaa f-merkistä tämän sivun alalaidasta.

 

Erään pitkäaikaisen asiakkaamme suositus ystävälleen: "mene katsomaan niin rauhoitut".