Yritysesittely

Lemmikkihoitola Moppe ja Miiru Oy on 4.4.2011 perustettu perheyritys.

Tarjoamme luotettavaa ja lempeää täysihoitoa koirille ja kissoille.
Otamme hoitoon myös pieniä jyrsijöitä.

Kissat ja koirat ovat ihmisen parhaita ystäviä ja tiedämme miten tärkeitä siteitä lemmikkien ja omistajien välille syntyy. Meillä jokaista lemmikkiä kohdellaan hyvin ja puhutellaan nimeltä, myös jokaisen hoidokin persoona huomioidaan yksilöllisten ominaisuuksien mukaan. 

 
Meille on tärkeätä rakentaa hyvä ja luottamuksellinen asiakassuhde, jotta sinä voit lähteä matkaan rauhallisin mielin. Ammattilaisina kannamme vastuumme, siihen voit luottaa. Tutkintotodistus omat lemmikkimme -galleriassa.

Teemme jokaisesta hoitokerrasta kirjallisen hoitosopimuksen. Sopimukseen merkitään mm. omistajan nimi ja yhteystiedot, mahdollinen varahenkilö, lemmikin terveys- ja rokotustiedot, ruokintaohjeet, allergiat, mahdollinen lääkitys, tuonti- ja hakuaika sekä kaikki muut oleelliset tiedot, joiden perusteella lemmikiä hoidetaan sovitulla tavalla. Molemmat osapuolet allekirjoittavat hoitosopimuksen. Asiakkas saa oman kappaleensa hoitosopimuksesta sekä sopimusehdot.

Ulkoilutamme koiriat kytkettynä yksitellen tai saman perheen koirat yhdessä 4 kertaa päivässä joko kuusimetsässä, hiekkatiellä tai tontillamme polkuja pitkin.Ulkoilu on kahdenkeskistä laatuaikaa, jolloin meillä on tilaisuus tarkkailla koiran aktiivisuutta ja liikkumista, samalla rentoudutaan ja tutkitaan toisten koirien ja pupujen hajuja. Koirat voivat vaihtoehtoisesti olla ulkotarhassa osan päivää.

Tarpeen tullen Joensuussa on hyvät eläinlääkäripalvelut ja kokeneita eläinlääkäreitä. Usein myös eläinlääkäripäivystys on Joensuussa.

Erään asiakkaamme suositus ystävälleen: "mene katsomaan niin rauhoitut".

 

Hoitolan päivittäisiä kuulumisia voit seurata facebookista, klikkaa f-merkistä tämän sivun alalaidasta.