Yritysesittely

Lemmikkihoitola Moppe ja Miiru Oy on 4.4.2011 perustettu perheyritys.
Tarjoamme luotettavaa ja lempeää täysihoitoa koirille ja kissoille. Otamme hoitoon myös pikkujyrsijöitä. 
Hoitolamme sijaitsee
noin 9 km/15 minuutin ajomatkan päässä Joensuun keskustasta maaseudulla.

Haluamme antaa sinulle ja lemmikillesi mahdollisimman mukavan palvelukokemuksen. Eläinten sijoittelulla eri osastoille pyrimme pitämään hoidokit rauhallisina. Rauhallisen eläimen ei tarvitse jännittää muita hoidokkeja,eikä se altistu tulehduksellisille sairauksille. 

Hoitolan toiminnasta vastaa eläinhoitolanpitäjäksi kouluttautunut omistaja. 

Jokaisesta hoitokerrasta tehdään kirjallinen hoitosopimus, joka allekirjoitetaan. Hoitosopimukseen merkitään lemmikin terveys- ja rokotustiedot, ruokintaohjeet, allergiat, tuonti- ja hakuaika, hoitojakson hinta sekä kaikki muut oleelliset tiedot joiden perusteella lemmikin ruokkiminen, ulkoiluttaminen sekä muu käsittely tapahtuu turvallisesti ja sovitulla tavalla.  

Upeat ulkoilumaastot alkavat heti ulko-oveltamme. Ulkoilutamme koiriat kytkettynä yksitellen tai saman perheen koirat yhdessä 4 kertaa päivässä joko kuusimetsässä, hiekkatiellä tai tontillamme polkuja pitkin.Tämä on kahdenkeskistä laatuaikaa hoitajan kanssa, jolloin meillä on tilaisuus tarkkailla koiran aktiivisuutta ja liikkumista, samalla rentoudutaan ja tutkitaan toisten koirien ja pupujen hajuja. Koirat voivat myös olla ulkotarhassa osan päivää.

Hoitolan päivittäisiä kuulumisia voit seurata facebookista, klikkaa f-merkistä tämän sivun alalaidasta.