Yritysesittely

Lemmikkihoitola Moppe ja Miiru Oy on 4.4.2011 perustettu perheyritys.
Tarjoamme luotettavaa ja lempeää täysihoitoa koirille ja kissoille. Otamme hoitoon myös pikkujyrsijöitä.
 

Kissat ja koirat ovat ihmisen parhaita ystäviä, tiedämme miten tärkeitä siteitä lemmikkien ja omistajien välille syntyy. Kohtelemme jokaista meillä hoidossa olevaa lemmikkiä ystävällisesti. 


Hoitolan toiminnasta vastaa eläinhoitolanpitäjäksi kouluttautunut omistaja. 

Teemme jokaisesta hoitokerrasta kirjallisen hoitosopimuksen. Sopimukseen merkitään mm. lemmikin terveys- ja rokotustiedot, ruokintaohjeet, allergiat, mahdollinen lääkitys, tuonti- ja hakuaika sekä kaikki muut oleelliset tiedot, joiden perusteella lemmikiä hoidetaan sovitulla tavalla. Molemmat osapuolet allekirjoittavat hoitosopimuksen. Asiakkas saa hoitosopimuksen ja sopimusehdot.

Ulkoilutamme koiriat kytkettynä yksitellen tai saman perheen koirat yhdessä 4 kertaa päivässä joko kuusimetsässä, hiekkatiellä tai tontillamme polkuja pitkin.Tämä on kahdenkeskistä laatuaikaa hoitajan kanssa, jolloin meillä on tilaisuus tarkkailla koiran aktiivisuutta ja liikkumista, samalla rentoudutaan ja tutkitaan toisten koirien ja pupujen hajuja. Koirat voivat myös olla ulkotarhassa osan päivää.

Meille on tärkeätä rakentaa hyvä ja luottamuksellinen asiakassuhde, jotta sinä voit lähteä matkaan rauhallisin mielin. Ammattilaisina kannamme vastuumme, siihen voit luottaa.

Tarvittaessa Joensuussa on hyvät eläinlääkäripalvelut ja kokeneita eläinlääkäreitä. Usein myös eläinlääkäripäivystys on Joensuussa.

Erään asiakkaamme suositus ystävälleen: "mene katsomaan niin rauhoitut".

 

Hoitolan päivittäisiä kuulumisia voit seurata facebookista, klikkaa f-merkistä tämän sivun alalaidasta.